Samsungs nye digitale assisten skal hete Bixby, og blir smartere enn de fleste trodde.
Samsungs nye digitale assisten skal hete Bixby, og blir smartere enn de fleste trodde.

Annonse


Samsungs Bixby skal kunne gjenkjenne det du peker kameraet på

Mens Samsung nærmer seg lanseringen av Galaxy S8, kommer det nye avsløringer om den digitale assistenten Bixby, som skal konkurrere mot Apples Siri og Google Assistant.

Skal lese tekst og bilder
Nytt av dagen er at Bixby skal klare å lese tekst i bilder, og samtidig gjenkjenne objekter som du peker kameraet på.

Standardappen for kameraet i Galaxy S8 vil få sin egen Bixby-knapp, som både skal kunne lese tekst og gi tilgang til et søkeverktøy som gjenkjenner det du peker kameraet på.

Kan kjøpe gjenstander du peker på
Deretter kan du søke etter dette objektet på Internett eller bruke tekstgjenkjenningen til å få en tekstfil av teksten du peker på, melder SamMobile.

Annonse
Ikke nok med det, men Bixby skal være tett integrert med andre apper på telefonen, som skal gjøre det mulig å finne ut av hvor du kan kjøpe et objekt du har pekt kameraet på – og den skal til og med hjelpe deg med å kjøpe det.

Lansering rundt hjørnet
De siste ryktene peker på en annonsering av Galaxy S8 i slutten av februar, og lansering i april, og det er fullt mulig at de vil fortsette å utvikle Bixby og andre programmer helt fram lanseringstidspunktet – så det kan komme endringer ved at funksjoner blir lagt til eller trukket fra.

Så vidt vi vet er det bare maskinvaren som er satt i stein; og her ryktes det om alt fra 8 GB minne til en skikkelig svær skjerm og at den beholder minijacken.

Kilde
SamMobile.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse