En bildelekkasje avslører det som trolig er Oppos nye toppmodell, Find 9.
En bildelekkasje avslører det som trolig er Oppos nye toppmodell, Find 9.

Annonse


iPhone, gå og legg deg?

Oppo er en av de kinesiske produsentene som virkelig har skutt fart de siste årene – nå har det lekket informasjon om deres kommende toppmodell, Find 9, og den ser imponerende ut.

Rammeløst er 2017-trenden
I hovedsak fordi den følger etter Mi Mix sitt rammeløse design, en mobil vi tok en titt på i november og som også imponerte anmelderne.

Trenden er klinkende klar: 2017 er året de rammeløse mobilene kommer, og det fra en rekke produsenter.

Apple hva gjør dere nå? Blir navnet iPhone 8 og ikke 7s, rett og slett fordi de må skjære bort rammene og gjøre større designendringer?

Annonse


Det kjappeste Snapdragon-brikkesettet
Find 9 kommer visstnok i to varianter, en med Snapdragon 635, og en annen mye kjappere en med 835 (som er rå nok til å kjøre Windows 10), 4 eller 6GB RAM og 64 eller 128GB intern lagringsplass.

Oppo har fått på plass noe de kaller «Skyline Notification» som skal sørge for at du ikke går glipp av varsler ved sende et pulserende lys.

Nytt OS
Også er det AI. Alle vil drive med AI for tiden, og mobilprodusentene er nå enda mer på hugget også.

Oppo dropper visstnok Color OS, en Android-variant, og skal i stedet shippe mobilen med Find OS som har nye AI-funksjoner.

Lansering av alt dette? Første halvdel i år, men selvsagt ikke i Norge. Uansett er det moro å se at rammeløse Snapdragon 835-enheter er på vei i et kjapt tempo.

 

Kilde:
Gizmo China