Batteriet var årsaken til Note 7-feilene.
Batteriet var årsaken til Note 7-feilene.

Annonse


Reuters: Derfor tok Samsung Galaxy Note 7 fyr

Den offisielle rapporten fra Samsung ventes ikke før 23. januar, men Reuters kan allerede ha avslørt årsaken du kanskje sikkert visste:

Som foventet
Batteriet var årsaken til at Galaxy Note 7 tok fyr. Reuters skriver at Samsung har lykkes med å gjenskape grunnen til at enhetene tok fyr, og det var hverken på grunn av programvare eller maskinvare.

«Investorer og analytikere sier det er kritisk at Samsung gir en detaljert og overbevisende forklaring på hva som gikk feil med Note 7-telefonene og hvordan de skal sørge for at slike hendelser ikke skjer igjen», skriver Reuters og legger til:

«Kilden forteller Reuters at Samsung under etterforskningen lyktes med å gjenskape brannene og årsaken ikke kunne forklares av maskinvaredesign eller programvarerelaterte forhold.»

Annonse


Samsung har så langt nektet å kommentere påstandene.

Forventer økning i overskuddet tross Note 7-fiaskoen
Selskapets offisielle uttalelse i saken kommer neste uke, dagen før de fremlegger kvartalstallene for perioden oktober–desember 2016.

Reuters skriver at Samsungs overskudd forventes å øke etter høyere priser for minnebrikker og økning i salget av OLED-skjermer for smarttelefoner.

Les også: Så redde er LG for en Note 7-fiasko at de gjør dette.

 

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse