Xbox One S er blitt populær blant spillerne.
Xbox One S er blitt populær blant spillerne.

Annonse


Xbox One mest solgt i andre halvdel av 2016

Xbox One solgte mer enn noen andre konsoller i andre halvdel av 2016, sier Microsoft – som støtter seg på data fra markedsundersøkelsesfirmaet NPD.

Xbox One har med andre ord hatt et meget godt år i USA, og har tilbrakt fire måneder på toppen av bestselgerlistene i det andre halvåret av 2016, godt hjulpet av Xbox One S.

Beste noensinne
– Desember var den største måneden noensinne for Xbox One-salget i USA, og den var den eneste åttende generasjons-konsollen som vokste fra år til år, sier Mike Nichols, visepresident for Xbox marketing for Microsoft.

Etter lanseringen av Xbox One S på E3, har salget tatt av og gjorde det altså svært godt:

Annonse


Beste Xbox Live-bruk
– I november og desember så vi at Xbox Live-bruken nådde det høyeste nivået noensinne med 3,9 milliarder timer brukt – opp 23 prosent sammenliknet med 2015.

Dette hevder han er på grunn av “fan exitement” for den “beste spill-stallen.”

Er spent på 2017
Microsoft mistet imidlertid november til PlayStation, men det skal ikke ha vært med særlig mye.

– Fremover forventer vi at 2017 vil bli et spesielt år for spillere på grunn av lanseringen av den kraftigste konsollen noensinne i Project Scorpio og en flott portfolio av nye spill med Xbox Live-støtte på Xbox One, Windows 10 eller begge.

Det er ikke klart når den 4K-spillende Project Scorpio-maskinen til Microsoft kommer på markedet i 2017, men den skulle være fremskyndet etter lanseringen av PlayStation 4 Pro.

Kilde
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse