Gårsdagens avsløring av hvordan Galaxy S8 kan se ut. Nå ryktes det også at den beholder hodetelefonutgangen.
Gårsdagens avsløring av hvordan Galaxy S8 kan se ut. Nå ryktes det også at den beholder hodetelefonutgangen.

Annonse


Galaxy S8 beholder lydutgangen

To forskjellige nettsider melder i dag Samsung ikke kommer til å følge Apples iPhone 7, og vil beholde den etter hvert så kontroversielle 3,5 mm minijacken.

Tidligere rapporter tydet på det motsatte, men nå skal det altså ha snudd – Samsung Galaxy S8 beholder lydutgangen.

Nye rendringer
Sammobile har funnet noen lekkede rendringer av selve omslaget til det som visstnok skal være Galaxy S8 – og her er det mange forandringer.

Blant annet har microSD kommet tilbake i toppen av telefonen, men aller viktigst: Det er satt av et rundt hull som ikke kan brukes til noe annet enn en minijack.

Annonse


Basert på trygge kilder
Android Police stoler ikke helt på slike rendringer, eller på rivalen Sammobile, så de har gått til kildene sine som har vært troverdige før.

Her hevder Android Police å ha fått svar om at Galaxy S8 vil ha hodetelefonutgang, men kan ikke si mer uten å blåse kilden sin.

Begge nettsidene spådde før i dag at Galaxy S8 ikke ville ha 3,5 mm lydutgang, men disse ryktene skal stamme fra en tid da Samsung selv holdt på med å utvikle maskinvarekravene til den nye telefonen.

Kommer i april
Det ventes at Samsungs Galaxy S8 lanseres rundt Moile World Congress i slutten av februar, eller i en egen lansering i april, og ryktene tyder på at det blir mye skjerm og lite ramme – samt at den kommer med 8 GB minne.

I går ble det lekket ut en mulig design for S8 i en reklame for en TV, og denne videoen har siden blitt fjernet fra Youtube.

Se ellers ryktene i Galaxy S8-huben vår.

Kilder
Sammobile
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse