Nintendo har avslørt tjenestene man får, men ikke hva det vil koste.
Nintendo har avslørt tjenestene man får, men ikke hva det vil koste.

Annonse


Dette får du hvis du betaler for Nintendo Switchs nettjenester

I natt norsk tid trakk Nintendo sløret av hybridkonsollen. Under pressekonferansen avslørte selskapet at til høsten må man betale for å spille over nett.

Må betale for flerspiller
Nintendo ønsket ikke å dele så mange detaljer rundt nettløsningen under nattens show, men har opprettet en dedikert nettside som avslører i hvert fall deler av innholdet.

Betaler mann for Switch-abonnementet får man tilgang til følgende:

  • Nettlobby og stemmeprat.
  • Månedlig nedlastning spill.
  • Eksklusive tilbud.
  • Spill over nett.

Krever mobilapp
I stedet for at man kommuniserer direkte via konsoll, ser det ut til at dette gjøres via en mobilapp. Slik forklarer Nintendo det:

Annonse


«Vår nye, dedikerte app for smartenheter kobles til Nintendo Switch og lar deg invitere venner for å spille over nett, sette spillavtaler og snakke med vennene dine under flerspillerkamper i kompatible spill – alt fra din smartenhet.»

Når det gjelder månedlige spillnedlastninger blir ikke dette helt som Xbox Live og PlayStation Network der man kan beholde spille så lenge man betaler for tjenesten.

«Abonnenter kan laste ned og spille et Nintendo Entertainment System (NES)- eller et Super Nintendo Entertainment System (SNES)-spill (med støtte for spill over nett) gratis i måneden.»

Pris for nettjenesten er ikke oppgitt.

Hva syns du om at du må bruke en mobilapp for å snakke med vennene dine?

 

Kilde:
Nintendo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse