Nokia vender tilbake til smarttelefonmarkedet med nye Android-modeller.
Nokia vender tilbake til smarttelefonmarkedet med nye Android-modeller.

Annonse


– Det kommer seks–syv Nokia-telefoner i år

På tampen av fjoråret annonserte Nokia at de vender tilbake i mobilmarkedet dette året.

Kan bli mange modeller
De første modellene er allerede annonsert i form av Nokia 150 og 150 Dual SIM – to knappemobiler som lanseres i løpet av det inneværende kvartalet. Begge mobilene har spillet Snake.

Modellene som er mest interessante er nok smarttelefonene med Android som ventes en gang i løpet av året. Ifølge en presentasjon holdt av det malaysiske selskapet Avaxx Corporation er det duket for den første Nokia-mobilen i løpet av årets andre kvartal.

I presentasjonen kommer det også frem at Nokia planlegger «totalt seks–syv telefoner innen årsslutt». Disse inkluderer billigmodeller, mobiler i midtsjiktet og toppmodeller, ifølge Avaxx.

Mener de ikke vil konkurrere på spesifikasjoner
Nokia selv vil ikke stå for produksjonen av mobilene, det er det finske HDM som tar seg av. I desember uttalte sjefen for HMD, Arto Nummela, til The Economic Times at de ikke planlegger å konkurrere på spesifikasjoner.

«Vi kommer til å være meget konkurransedyktige når det kommer til spesifikasjoner og pris, men vi kommer ikke til å trekke frem megapiksler og gigahertz», uttalte Nummela den gang.

Er du spent på hva Nokia og HMD kommer med?

 

Kilder:
NokiaPowerUser,
Neowin

Annonse


Annonse