Nokia vender tilbake til smarttelefonmarkedet med nye Android-modeller.
Nokia vender tilbake til smarttelefonmarkedet med nye Android-modeller.

Annonse


– Det kommer seks–syv Nokia-telefoner i år

På tampen av fjoråret annonserte Nokia at de vender tilbake i mobilmarkedet dette året.

Kan bli mange modeller
De første modellene er allerede annonsert i form av Nokia 150 og 150 Dual SIM – to knappemobiler som lanseres i løpet av det inneværende kvartalet. Begge mobilene har spillet Snake.

Modellene som er mest interessante er nok smarttelefonene med Android som ventes en gang i løpet av året. Ifølge en presentasjon holdt av det malaysiske selskapet Avaxx Corporation er det duket for den første Nokia-mobilen i løpet av årets andre kvartal.

I presentasjonen kommer det også frem at Nokia planlegger «totalt seks–syv telefoner innen årsslutt». Disse inkluderer billigmodeller, mobiler i midtsjiktet og toppmodeller, ifølge Avaxx.

Annonse


Mener de ikke vil konkurrere på spesifikasjoner
Nokia selv vil ikke stå for produksjonen av mobilene, det er det finske HDM som tar seg av. I desember uttalte sjefen for HMD, Arto Nummela, til The Economic Times at de ikke planlegger å konkurrere på spesifikasjoner.

«Vi kommer til å være meget konkurransedyktige når det kommer til spesifikasjoner og pris, men vi kommer ikke til å trekke frem megapiksler og gigahertz», uttalte Nummela den gang.

Er du spent på hva Nokia og HMD kommer med?

 

Kilder:
NokiaPowerUser,
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse