SuperBook-kampanjen gikk over all forventning for Andromium.
SuperBook-kampanjen gikk over all forventning for Andromium.

Annonse


Kickstarter-suksess utsatt i flere måneder

I sommer skrev vi om Kickstarter-kampanjen SuperBook. Dette er rett og slett en bærbar PC uten innmat og fungerer som en dokk mot smarttelefoner.

Samlet inn millioner
Kampanjen ble en ordentlig suksess og selskapet Andromium samlet inn nærmere tre millioner dollar, rundt 25 millioner kroner, fra 16 732 støttespillere.

Dessverre for disse må de belage seg på å vente noen måneder ekstra. SuperBook skulle etter planen sendes ut i februar, men Andromium annonserer nå at lanseringen er utsatt til juni.

Utsettes fire måneder
Årsaken er at selskapet ble tatt på sengen av den overveldende suksessen kampanjen opplevde. Det førte til at de bestemte seg for å modifisere designet for å lette produksjonen.

Annonse


«Vi ble anbefalt av produksjonseksperter om å legge til noen ekstra modifikasjoner til SuperBook for å gjøre produksjonen enklere og bedre tilpasset våre internasjonale støttespillere», skriver de i en oppdatering på Kickstarter-siden.

Sjef i Andromium, Andrew Jiang, forklarer at de er på utkikk etter nye leverandører etter at prisene steg og at de bytter til frakt via sjøveien for å redusere kostnadene. Han informerer samtidig om at de ønskere å fjerne momstilleggene for internasjonale kunder.

Støttet du SuperBook-kampanjen?

 

Kilde:
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse