Free Netflix Downloader har til og med proxy-støtte.
Free Netflix Downloader har til og med proxy-støtte.

Annonse


Dette Windows-programmet laster ned alt du ønsker fra Netflix

Free Netflix Downloader gjør akkurat det du tror det gjør, og det er jo rimelig utrolig?

Merkelig åpent
Med tanke på at Netflix sier nei nei til VPN-tyvtitting og selvsagt ikke liker piratkopiering, så er det relativt utrolig at sikkerheten er så behagelig lav for personer som ønsker å utnytte tjenesten (selv om du bryter en eller flere Netflix-regelverk om du nytter programmet).

Netflix annonserte på tampen av november støtte for nedlasting av innhold til iOS- og Android-enheter, men ikke alle titler er støttet – det bryr ikke Free Netflix Downloader (PlayOn Cloud er en annen, men den har sine begrensninger den også) seg om.

En stor hake, selvsagt
Free Netflix Downloader er veldig enkelt i bruk: Logg inn på Netflix (ja, det kreves en konto), lim inn URL-en i Windows-programmet, og innholdet lastes ned (flere nedlastinger er samtidig er støttet) med mulighet for å konvertere til AVI, MP3 eller versjoner laget for iPhone og iPad.

Annonse


Det største problemet med programvaren for interesserte er at den ikke laster ned i kvaliteten man er vant til. Det er usikkert hvorfor (kanskje bedre kryptering), men utviklerne sier det kanskje kommer en versjon med høy-kvalitets-nedlastinger senere.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse