Rogue One: A Star Wars Story er en av toppfilmene denne julen.
Rogue One: A Star Wars Story er en av toppfilmene denne julen.

Annonse


Beryktet piratgruppe: – Vi er klare med nye screener-slipp

Ved juletider i fjor ble det gjennomført et omfattende piratslipp av storfilmer – noen av dem hadde ikke engang hatt kinopremiere.

Står klare med lekkasjer
Det var piratgruppen Hive-CM8 som stod bak slippet, men i år og spesielt rundt juletider, har det vært svært stille fra dem. Snart skal det skje noe, melder gruppen.

I forbindelse med lanseringen av en «telesync»-versjon (ekstern lenke) av den nye Assassin’s Creed-filmen, annonserer Hive-CM8 at folk kan vente mer fra dem i januar. Dog er det noen ting fra fjorårets lekkasjer de ikke ønsker å følge opp i år.

Les også: Han lekket The Revenant før kinopremieren, nå må han ut med millioner.

Annonse


Beklaget fjorårets lekkasje
I et innlegg publisert av TorrentFreak skriver gruppen at de står klare med nye lanseringer av såkalte «screeners». Screener: en versjon av filmen i god kvalitet som sendes ut til anmeldere og andre relevante personer.

«Vi er definitivt ikke i humør til å gjøre de samme feilene som vi gjorde i fjor med å lansere screenere før jul og kinolanseringen. Nå som julen 2016 er over, er vi klare til å kaste terningen», skriver Hive-CM8.

Fildelerne publiserte faktisk en unnskyldning der de skrev at det ikke var akseptabelt å lekke titlene før de debuterte på kino.

Hva som deles når, er ikke kjent.

 

Kilde:
TorrentFreak