Flere Galaxy S7-eiere opplever at kameraglasset knuses.
Flere Galaxy S7-eiere opplever at kameraglasset knuses.

Annonse


– Kameraglasset i Galaxy S7 knuser helt plutselig

Consumerist skriver at et betydelig antall Samsung Galaxy S7-eiere opplever at kameralinsen på baksiden plutselig knuser, og det uten kontakt.

Knuses helt plutselig
Så langt er det ingen som vet hvordan dette skjer, og ifølge rapportene nekter Samsung å reparere berørte enheter gratis. På Samsungs støtteforum skriver flere at selskapet tar 70 dollar for å reparere det knuste kameraglasset.

Det er heller ikke snakk om et nytt problem. Digital Trends viser til flere Google-søk som avslører at Galaxy S7-eiere rapporterte om knuste kameraglass allerede i mars – kort tid etter at telefonen var lansert.

Les også: – Samsung Galaxy S8 får 8 GB minne.

Annonse


Vurderer søksmål
Ifølge enkelte brukere som har fått reparert kameralinsen, har dette problemet også oppstått på nytt. Digital Trends skriver at en ytre belastning kan være årsaken til at glasset plutselig knuses. Måten glasset knuses på ser ut som det er blitt truffet av en kule.

Keller Rohrbach, et Seattle-basert advokatfirma, uttalte tidligere denne uken at de etterforsker klagene og ber berørte kunder om å ta kontakt med dem.

Har du en Galaxy S7, edge eller active og har opplevd dette?

 

Kilder:
Consumerist,
Digital Trends

Annonse