iPhone, eller i det minste panelene, kan komme til å bli produsert i USA.
iPhone, eller i det minste panelene, kan komme til å bli produsert i USA.

Annonse


Knuser håpet om fet iPhone … igjen

Det kommende året ligger an til å bli meget spennende for Apple og iPhone. Flere ganger denne høsten og vinteren har det versert rykter om at Cupertino-selskapet jobber med tre nye smarttelefoner.

– 5-tommers iPhone på vei
Ifølge rapportere fra japanske Macotakara planlegger Apple en iPhone med en skjermstørrelse på fem tommer. Per nå tilbys iPhone i skjermstørrelsene 4″ (iPhone SE), 4,7″ (iPhone 7) og 5,5″ (iPhone 7 Plus).

Macotakara siterer en ikke-navngitt, taiwansk leverandør som hevder at fem-tommeren vil ha identiske spesifikasjoner til kommende «iPhone 7s» og «iPhone 7s Plus». Det er ennå ukjent om neste års modeller skal hete 7s eller 8. Trolig blir det førstnevnte.

Vertikalt kameraoppsett
Dog er det én forskjell på de tre enhetene, ifølge dette ryktet. Modellen skal visstnok ha et kamera med doble sensorer – slik som 7 Plus – med et vertikalt oppsett.

Annonse


iPhone 7 Plus har som kjent et oppsett der kamerasensorene er plassert horisontalt ved siden av hverandre. Blant annet Huawei Mate 9 Pro har sensorene plassert vertikalt.

Hvis dette ryktet viser seg å stemme, betyr det at 5-tommeren med like spesifikasjoner kun blir en utvidelse av det nåværende utvalget. Tidligere har det vært ryktet at en tredje modell blir heftigere enn standardmodellene, men det kan virke som at Apple sparer de store endringene til 2018.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse