Nå dubber Popcorn Time engelskspråklig film til en rekke språk på direkten.
Nå dubber Popcorn Time engelskspråklig film til en rekke språk på direkten.

Annonse


Popcorn Time sendte oss pressemelding, dette avslørte de: – En revolusjon

«Vi kan gledelig meddele at vi har lansert en revolusjonerendee ny versjon av Popcorn Time, versjon 5.6 beta – lansert på popcorntime.to».

Oppdatert, 18:40:

Hva angår norsk innhold, jobber vi intenst med å sørge for at animert film på norsk og andre språk indekseres i tide til jula, forklarer folkene bak tjenesten til ITavisen.

Dubber på direkten
I pressemeldingen avslører tjenesten at de lanserer sømløs dubbing av film fra engelsk til fransk, spansk, italiensk, tysk og portugisisk.

Annonse


«Popcorn Time er en helt gratis tjeneste som muliggjør for millioner av personer over hele kloden og se omtrent alle filmer som noensinne er vist på denne planeten, inkludert TV-show, uten at man trenger å koble til clickbait-sider, eller velge en torrent.

Popcorn Time tjener ikke penger. Poenget er å gjøre film tilgjengelig for alle slik at kultur spres, også til de som ikke kan konsumere på noen annen måte, om det så er fordi de ikke har råd til dyre DVD-er, eller at de ikke har råd til hverken kabel, satelitt-tjenester eller tjenester som Netflix.»

Barnefilmer på enda flere språk kommer, forklarer teamet bak, det samme gjør en Android-versjon med støtte.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse