Ken Segall når vi intervjuet ham i 2014. Nå mener han Jobs ikke hadde vært imponert av MacBook Pro.
Ken Segall når vi intervjuet ham i 2014. Nå mener han Jobs ikke hadde vært imponert av MacBook Pro.

Annonse


Steve Jobs tidligere høyre hånd: – Steve hadde vært forbanna på Apple nå

Hva hadde Steve Jobs sagt er et spørsmål som sjelden lønner seg å stille uten å være veldig konkret, eller ha praktisk erfaring med mannen.

For lite, for sent?
Men MacBook Pro-lanseringen har vært problematisk, og Apple har til og med delvis erkjent at alle donglene er et problem og kuttet prisen på dem i desember.

Det er ikke akkurat Apple-tradisjon.

Nå spør Ken Segall, en viktig person for Jobs og Apples markedsføringsteam når grunnleggeren fortsatt drev sjappa, hva som fikk Jobs til å se rødt:

Annonse


Bortkastet tid såvel som dårlig kvalitet, men fokuset denne gang er tidsforbruker hantror Jobs hadde blitt forbannet på.

Hatet at folk kastet bort tid
Var ikke Jobs fornøyd med hva som ble vist ham, spilte det ingen rolle at personen hadde svettet i hver eneste dag under prosjektet.

Det er med denne innfallsvinkelen Segall tror Jobs hadde blitt skuffet, for det tok dem mange år før de lanserte nye MacBook Pro-modeller, og når de først lanserte den, klarte de ikke markedsføre den riktig, men ble i stedet angrepet for at maskinen ikke er Pro nok.

«Jeg liker nye MacBook Pro, men jeg klarer ikke legge fra meg tanken om hva Jobs hadde tenkt om personen som fikk som oppgave å presentere den nye maskinen. Når Apple er ferdig med presentasjonen av maskinen til Jobs, forventer de å bli hyllet. I stedet ville Steve spurt “Er det alt? Dere kunne ha lansert denne ett år etter den forrige Mac-pressekonferansen. Hva er det dere har gjort de siste fire årene?».

 

Kilde:
Ken Segall

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse