KickassTorrents er tilbake under nytt domene, men så mange er glade i fildelingstjenesten at serverne ikke taklet trafikken.
KickassTorrents er tilbake under nytt domene, men så mange er glade i fildelingstjenesten at serverne ikke taklet trafikken.

Annonse


KickassTorrents er tilbake – så stor interesse at serverne ikke taklet det

For noen måneder siden ble KickassTorrents fjernet av myndighetene i USA – nå er de tilbake under nytt domene (etter at de prøvde seg på TOR-nettverket i sommer), men driften er ikke stabil enda grunnet mye trafikk.

Tilbake under nytt domene
De har lansert den nye siden, Katcr.co, en rekke tidligere administratorer for den originale siden. Det er ikke overraskende at de nå prøver seg på et comeback – de åpnet nemlig et forum på samme domene før de relanserte.

Til TorrentFreak melder bakmennene at det stort sett er det gamle teamet som nå prøver seg igjen, det samme er mange av de samme opplasterne som gjorde den første versjonen beryktet.

– Som i gamle dager
«Brukerne kan forvente å se opplastinger fra folk de kjenner igjen og stoler på,» melder en av folkene bak.

Annonse


Hele siden skal være bygget opp rundt sikkerhet, og selv om folkene bak er ettersøkt av amerikanske politimyndigheter, er de ikke redde for hva som kan komme til å skje. Dette fordi de følger de samme DMCA-prosedyrene som YouTube, og selv ikke lagrer ulovlig innhold.

 

Kilde:
TorrentFreak