Apple sliter med å levere kvalitetssikret programvare. Ser du denne på din Series 2, prøv omstart, om ikke det går må du kontakte Apple.
Apple sliter med å levere kvalitetssikret programvare. Ser du denne på din Series 2, prøv omstart, om ikke det går må du kontakte Apple.

Annonse


Nå rota Apple det skikkelig til igjen: Trekker watchOS 3.1.1 fordi den ødelegger Series 2

I går lanserte Apple watchOS 3.1.1 – i dag trekker de den tilbake.

Roter uvanlig mye
Vi installerte oppdateringen på en Series 1 Apple Watch uten problemer (iPhone 7 Plus med iOS 10.2 beta 7, RTM bygg-versjon-nummer), men alle har ikke vært like heldige, nemlig de med en Series 2.

Det er ikke første gang Apple lanserer oppdateringer som roter til enhetene sine, det har de gjort med iOS tidligere, men denne feilen kommer samtidig med en kronglete MacBook Pro-lansering og batteriproblemer med iOS 10.1 og det faktum at mange av de første iPhone 6s-kundene nå må be Apple om å få nytt batteri, noe vi selv kan bekrefte tar flere uker. Jo, også klarer ikke MacOS Sierra beregne hvor mye batterilevetid det er igjen.

Selskapet har nemlig ikke nok batterier i butikkene sine, og har derfor en større backlog med ordre mot sin produsent.

Annonse


Du kan måtte levere den inn
Uansett, fungerer det ikke å ta en omstart av klokka (sideknappen og den digitale kronen samtidig), må klokkene inn til Apple for service, noe som ser ut til å være tilfellet for de som har dette problemet.

Apple Norge melder: «Hvis en tvungen omstart av Apple Watch ikke løser problemet, må du levere Apple Watch til service. Kontakt Apple for servicealternativer».

For å gjøre dette enda verre for berørte kunder og Apple, kan ikke berørte enheter repareres i Apples egne butikker fordi butikkene ikke har tilgang til den spesielle tilkoblingen som må til for å konfigurere klokkene manuelt. Ventetiden for å få en ny enhet kan derfor bli lang, spesielt fordi julaften snart er her, som Apple også bommet på med for sen lansering av AirPods grunnet tekniske utfordringer.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse