The Grand Tour setter rekorder. Det er usikkert hvor høyt de setter denne.
The Grand Tour setter rekorder. Det er usikkert hvor høyt de setter denne.

Annonse


– The Grand Tour er den mest piratkopierte TV-serien noensinne

Tilbakekomsten til den tidligere Top Gear-gjengen har vært svært etterlengtet. Nye tall fra MUSO – et selskap som sporer piratadferd – har trioens nye TV-serie blitt en vinner blant nettpiratene.

Oppdatert 13. desember klokken 11.03:

MUSO har uttaler til TorrentFreak forteller de nå at The Grand Tour er den mest nedlastede TV-serien i Storbritannia, ikke på verdensbasis. TV-serien har fortsatt rekorden for mest nedlastinger i debutsesongen.

I tillegg uttaler de at det er snakk om 18,9 millioner visninger, ikke nedlastinger. Med andre ord er Game of Thrones fortsatt på pirattoppen.

Annonse


Knuser Game of Thrones
Daily Mail skriver at den første episoden av The Grand Tour ble lastet ned hele 7,9 millioner ganger. Episode to og tre har så langt blitt lastet ned henholdsvis 6,4 og 4,6 millioner ganger. Totalt er tallet på 18,9 millioner nedlastinger.

Med disse tallene knuses rekorden til den tidligere piratvinneren Game of Thrones. I fjor var serien den mest nedlastede med et estimert tall på 14,4 millioner.

Kan tape millioner
Tallene til MUSO viser at «verstingene» er i The Grand Tours hjemmebane Storbritannia som står for 13,7 prosent av nedlastingene. MUSO estimerer med at Amazon – der serien kan strømmes lovlig – tapte 3,2 millioner pund, drøyt 34 millioner kroner, i Storbritannia alene den første episoden.

Amazon Video er så langt tilgjengelig i Japan, Storbritannia, Tyskland, USA og Østerrike. Det har versert mange rykter om at nettbutikken planlegger å gå mer globalt.

 

Kilde:
Daily Mail