Xbox Scorpio vil bli solgt til konsollpris.
Xbox Scorpio vil bli solgt til konsollpris.

Annonse


Xbox Scorpio blir kanskje ikke så dyr som du frykter

Det er lite som er kjent om den kommende spillkonsollen til Microsoft, deriblant spesifikasjoner og pris.

Forventer konsollpris
Selskapet har tidligere lovet «ekte 4K-spilling» og med det forventer spillerne solide spesifikasjoner. Det kan også bety en høy pris, i hvert fall hva gjelder konsoll.

Under et intervju med AusGamers, der de også avslørte at de gjerne ser Mario på Xbox, fortalte  Xbox-sjef Phil Spencer litt om prisen.

«Man ønsker en plattform som er balansert mellom minnebåndredde, GPU-kraft, og du vet, evnen til å flytte en viss mengde minne rundt på mange måter, er mer hemmende for ytelsen til spillet enn absolutte teraflops til hvilken som helst individuell del. Og da vi designet Scorpio tenkte vi virkelig på å balansere dette systemet til en bestemt pris», fortalte Spencer til AusGamers.

Annonse


Lanseres neste høst
Han la til at han ønsket at Scorpio skulle ha en «konsollpris» og at de ikke ønsker å konkurrere mot de kraftigste spill-PC-ene.

«Og ettersom vi bygger én spesifikasjon, kan vi se på balansen mellom alle komponentene og sørge for at de vi gjør er det som virkelig gjelder for forbrukere og spillere.»

Xbox Scorpio, som fortsatt bare er prosjektnavnet, forventes neste høst og vil da være den kraftigste spillkonsollen som noen gang er laget. PlayStation 4 Pro ble lansert i høst og selges for rundt 4000 kroner.

Hva er du villig til å bla opp for Xbox Scorpio hvis den kan drive ekte 4K-spilling?

 

Kilde:
AusGamers

Annonse