Annonse


Nå har Microsoft liksom-lansert Oculus Rift til Xbox

Nei, du kan ikke koble Oculus Rift til Xbox-en din, men du kan strømme det du spiller med «Xbox One Streaming»-appen.

Last ned nå
Microsoft har snekret sammen en kino-opplevelse, så det er ikke snakk om tradisjonell VR her, altså at når du snur hodet så ser du nye deler av verdenen. I stedet ser du et stort lerret foran deg med spillet, for eksempel Forza Horizon 3.

«Spillerne kan velge å se Xbox- brukergrensesnittet og spillene i tre forskjellige VR-miljøer: «Citadel», «Retreat» og «Dome» Se bildegalleriet under for en liten pekepinn», meldte vi sent i november når funksjonen først ble lansert.

Vi har for øvrig Oculus Touch liggende på postkontoret, og skal teste ASAP.

Annonse


Slik fungerer det i praksis, men merk at oppløsningen er langt lavere når du faktisk bruker et VR-hodesett

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse