Bridge-headesettet kommer med egne batterier og har derfor ingen plagsomme kabler å snuble i - alt du trenger er en iPhone.
Bridge-headesettet kommer med egne batterier og har derfor ingen plagsomme kabler å snuble i - alt du trenger er en iPhone.

Annonse


Nå kommer blandet virkelighet til iPhone.

Bridge for iPhone gir endelig Apple-plattformen et skikkelig headsett for blandet virkelighet, og den trenger bare en iPhone for å fungere.

Den nye AR-brillen for iPhone ble lansert i går og koster 399 dollar (3 192 kroner) for levering i Mars. Det er mulig å kjøpe en utviklerutgave, Explorer Edition for 499 dollar (3 992 kroner) som de begyner å sende ut i neste uke.

Dybdeføldende sensor
Headsettet er bygget rundt Ocipital sin dybde-“følende” 3D Structure-sensor, som tilbyr avansert bildekartlegging, og det kommer med sin egen batteripakke – så det er ikke nødvendig å koble den opp til noe annet enn en iPhone.

Selve sensoren som brukes for å gi dybdefølelsen i AR-modus koster visstnok 378 dollar (3 024 kroner), så det er ekstra imponerende at selve headsettet er såpass billig.

Annonse


Ekstra iPhone-linse
IPhone-kameraet er ikke godt nok for skikkelig blandet virkelighet siden det ikke skyter bilder i vidvinkel, så Bridge-headsettet kommer men en egen 120-graders linse for å gjøre det mer komfortabelt, men det er ikke helt fremme enda, skriver TechCrunch som har lekt seg med headsettet.

iPhone er i hvert fall ikke en plattform som har fått særlig mye kjærlighet fra AR/VR-utviklere i det siste; det er fortsatt rimelig trygt å si at dette stort sett noe som bare skjer på Android.

Her kan du se skrytevideoen til Bridge:

Kilder
TechCrunch
Occipital