Flere iPhone 6s-enheter kan være rammet av feil.
Flere iPhone 6s-enheter kan være rammet av feil.

Annonse


Flere iPhone 6s-modeller kan være rammet av nyoppdaget feil

Som vi rapporterte forrige måned, er det flere iPhone 6s som opplever at deres mobil slår seg av helt uventet.

Flere iPhone 6s-enheter kan være rammet
Da Apple først erkjente problemet uttalte de at det kun gjaldt iPhone 6s produsert i september og oktober 2015, men nå ser det ut til at det kan være mer utbredt.

Apple har oppdatert støttedokumentet – det er ikke oppdatert på engelsk ennå – der det nå står følgende:

«Utenom det berørte partiet, har et lite antall kunder rapportert om uventede avslutninger. Noen av disse er normale fordi iPhone vil slås av for å beskytte dens elektroniske komponenter. For å samle inn mer informasjon vil vi legge til en ytterlig diagnostikkfunksjon til iOS-programvareoppdateringen neste uke. Denne funksjonen samler inn ulik informasjon i løpet av de kommende uken som vil hjelpe oss med å forbedre algoritmene for håndtering av batteriytelse og avslutningsoperasjoner. Hvis vi skulle oppnå slike forbedringer vil vi levere dem via fremtidige programvareoppdateringer.»

Annonse


Kort fortalt betyr det at Apple muligens kan hjelpe personer med iPhone 6s som er produsert før/etter september og oktober i fjor, og som opplever at enheten plutselig slår seg av, via programvareoppdateringer.

Les også: MacBook Pro-brukere rapporterer om batteritid ned i tre timer.

To reparasjonsprogrammer på kort tid
Tidligere i dag skrev vi om årsaken til at flere iPhone 6s-modeller plutselig slår seg av. Det skyldes at batteriene er blitt eksponert for luft lenger enn de burde.

Her kan du lese om hvordan du sjekker om din iPhone 6s får gratis reparasjon.

Dette er andre gang på kort tid at Apple starter et reparasjonsprogram for sine iPhone-enheter. For ikke mange ukene siden startet de et for «Touch Disease»-problemet som gjelder iPhone 6 Plus.

2016 har vist seg å være et krevende år for Apple med flere problemer både på programvare- og maskinvarefronten.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse