Apple-sjefen skryter av gode Watch-tall.
Apple-sjefen skryter av gode Watch-tall.

Annonse


– Apple Watch hadde sin beste salgsuke noensinne

Ifølge Apple-sjefen gjør selskapets smartklokke det riktig så godt.

Skryter av godt salg
«Dataene vi sitter på viser at Apple Watch gjør det veldig bra og ser ut til å bli en av de mest populære julegavene i år. Salgsveksten er meget god. I løpet av den første uken med julehandling var faktisk Apple Watch-salget på sitt høyeste i produktets historie. Og som vi forventet, ligger vi godt an for det beste kvartalet noensinne for Apple Watch», skriver Tim Cook i en e-post til Reuters, så den kan hende at Apple Watch Series 2, som kun var i salg i kort tid innenfor det gitte kvartalet, likevel har slått an.

Cook avslører ikke noen flere detaljer i uttalelsen som kommer dagen etter IDC-rapporten som viser en Apple Watch-nedgang på 71 prosent.

Analyseselskap viser nedgang
Ifølge IDC sendte Apple av gårde 1,1 millioner smartklokker i tredje kvartal, noe som er mye mindre enn for ett år siden i samme periode da de visstnok klart 3,9 millioner enheter, og derfor hadde 17,5 prosent markedsandel.

Annonse


I smartbåndsegmentet har Apple Watch, ifølge IDC, nå en markedsandel på 4,9 prosent.

PS. Vi har en Apple Watch 2 Nike+ inne på testbenken og kommer tilbake med en anmeldelse før jul.

 

Kilder:
Reuters,
The Verge