Annonse


Nå kan du handle den nye Samsung-klokken

Den siste sommerdagen avduket Samsung den nye Gear S-klokken som skal ta opp kampen mot Apple Watch.

Samsung Gear S3
Mens nyeste modell av sistnevnte klokken har vært tilgjengelig en stund nå – vi har en test på vei – er Gear S3 først tilgjengelig i Norge nå.

– Gear S3 er et bevis på at grensen mellom teknologi og mote nå begynner å viskes ut. Siden 2013, da vi lanserte vår første smartklokke, har vi endret både uttrykk og funksjoner. Vi har lyttet til forbrukernes behov og bygd videre på deres ønsker. Gear S3 er en kombinasjon av banebrytende teknologi og klassisk klokkedesign, sier Ardelan Sohrevardi, Nordisk Produktsjef for tablets og Wearables i Samsung, i en pressemelding.

Hevder fire dager batteritid
Takket være den nye Super AMOLED-skjermen har smartklokken en «Always On»-funksjon slik at den digitale urskiven vises selv om klokken ikke er i bruk. På andre smartklokker er skjermen som regel avslått får man interagerer med den.

Annonse


Akkurat som forgjengeren har Gear S3 en roterende kant – som Samsung har fått mye skryt for – den brukes for å navigere rundt i klokke-OS-et. Med et batteri på 380 mAh skal smartklokken holde hele fire dager.

Samsung Gear S3 er tilgjengelig i modellene Frontier og Classic. Veiledende pris er på 3990 kroner for begge modellene.

 

Kilde:
Samsung pressemelding