AirPods er Apples første, trådløse ørepropper.
AirPods er Apples første, trådløse ørepropper.

Annonse


Snart kan ventetiden på AirPods være over

De trådløse øreproppene til Apple skulle opprinnelig lanseres i slutten av oktober, men er blitt utsatt på ubestemt tid.

Kan komme om få uker
AirPods ble først vist frem under Apples iPhone-avduking i september og denne måneden kan de omsider bli klar for markedet.

MacRumors har publisert en kopi av det som skal være en e-postutveksling mellom en utålmodig kunde og Apple-sjef Tim Cook.

«Kunde: Gi oss en lanseringsdato. Jeg kjøpte virkelig visjonen deres om det trådløse. Nå sitter jeg med EarPods mens jeg venter og jeg kan ikke lade min 7 (iPhone 7, journ.anm.) samtidig, noe jeg trenger å gjøre på jobb. La oss vite om det er én måned eller seks måneder, for da kjøper jeg heller noen andre trådløse hodetelefoner.

Annonse


Tim Cook: Takk for meldingen. Beklager utsettelsen – vi jobber med å ferdigstille dem og vi starter leveringen om noen få uker.»

Les også: Slik vil de «fikse» Apples AirPods.

Ser ekte ut, men
Den Apple-fokuserte nettsiden skriver at de har verifisert e-posten og at den ser ut til å komme fra Apples servere. De bemerker dog at selv om Apple-sjefene regelmessig svarer kundene, kan slike e-poster være falske.

I slutten av oktober annonserte Apple at de hadde valgt å utsette lanseringen av AirPods fordi de ikke var førnøyde med kvaliteten på dem.

Selskapet har fått litt kritikk for de trådløse proppene og har senere gått ut på TV og forsvart dem.

TIME Magazine kåret nylig Apple-proppene til et av årets mest innovative produkter.

 

Kilde:
MacRumors