Kunne du tenke deg å se Nintendo-spillene på en annen konsoll?
Kunne du tenke deg å se Nintendo-spillene på en annen konsoll?

Annonse


Xbox-sjefen: Jeg ville elsket å se Mario på Xbox

Microsoft har allerede noen gode spillserier som Halo, Gears of War og Forza, men merkevaremessig og på salgsfronten kan ikke seriene måle seg med Nintendos.

Gode spillminner
I fjor høst annonserte Nintendo det første mobilspillet fra selskapet og i desember lanseres Super Mario for første gang på smarttelefon. Etter et sviktende salg på maskinvarefronten, har flere spekulert i at Nintendo vil satse mer på spill.

Under et intervju med AusGamers svarte Phil Spencer følgende på spørsmål om Microsoft ville vært interessert i å få Mario til plattformen.

– Jeg ville elsket å se Mario på Xbox, og la til:

Annonse


– For en som har vært i industrien og spilt spill i all evighet, vil jeg fortsatt si: Nintendo har de beste førstepartspillene. De er bare fantastiske og alle minnene de har gitt så mange av oss som har spilt disse spillene, og vi har hatt noen herlige opplevelser. Å ha disse på Xbox ville vært fantastisk.

Flott samarbeid
Microsoft Studios og Nintendo hadde et lite samarbeid tidligere i år da de jobbet sammen for å få Super Mario til Minecraft. Et samarbeid Spencer beskrev som flott:

– Og å fortsette å jobbe med dem på det og bygge et sterkere forhold … Jeg mener at hvis det i fremtiden kan gi utbytte som fører til noe mer, ville det vært fantastisk. Jeg vet jeg får spørsmål om det hele tiden om jeg vil se Banjo i Super Smash Bros. og jeg svarer «ja, jeg ville gjort det uten å blunke». Og folk tror sikkert det er noe jeg sier som et PR-svar, og jeg, bare, ville ikke du? , sier Spencer til AusGamers.

Nintendo har nylig avduket Switch-konsollen og vil nok investere store summer for at den konsollen skal lykkes. Da spørs det om å gi Mario til Xbox er et lurt trekk.

 

Kilde:
AusGamers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse