En ny studie viser forskjeller mellom Android- og iPhone-brukerne.
En ny studie viser forskjeller mellom Android- og iPhone-brukerne.

Annonse


– iPhone-eierne ser på mobilen sin som et statussymbol

Ifølge en nye studie forteller mobilen din et og annet om eieren. Kjenner du deg igjen?

Ser på iPhone som et statussymbol
I studien kommer det frem at personer med Android-telefoner er mer ærlige og ydmyke enn dem som velger iPhone. De er også eldre og mindre opptatt av rikdom og status, og det er mer sannsynlig at Android-eierne er menn og mindre sjanse for at de bryter noen regler for egen vinning skyld.

iPhone-eierne er på sin side mer utadvendte og det er mer sannsynlig at de ser på telefonen deres som et statussymbol. Samtidig er det dobbelt så stor sjanse for at en iPhone-eier er kvinne og de er ikke opptatt å eie en telefon som foretrekkes av de fleste.

Android-eierne er mer ydmyke
Studien er utført av University of Lincoln og Lancaster University som har spurt 500 personer om deres smarttelefon og deres forhold til den.

Annonse


«Sammenlignet med Android-brukerne fant vi ut at det er mer sannsynlig at iPhone-eierne er kvinne, yngre og i større grad opptatt av at smarttelefonen deres blir sett på som et statussymbol», skriver forskerne.

«Vi observerte også nøkkelforskjeller i personaliteten der iPhone-brukerne viste mindre ydmykhet og ærlighet og mer følelser.»

 

Kilde:
Daily Mail

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse