Reddit-brukeren illCodeYouABrain har oppdaget at Windows nå kommer med skryte-popups når du starter andre nettlesere enn Edge.
Reddit-brukeren illCodeYouABrain har oppdaget at Windows nå kommer med skryte-popups når du starter andre nettlesere enn Edge.

Annonse


Windows 10 skryter av Edge når du starter en annen nettleser

Da den siste Windows Insider-builden rullet gjennom redaksjonens PC, oppdaget vi at standard nettleser var satt til Edge.

Da vi valgte Firefox som standard, kom det en advarsel om at Edge er den raskeste og sikreste nettleseren, men den overså vi.

Skryter av Edge
Nå melder Winbeta om det er flere advarsler på vei for å fremme Microsofts Edge-nettleser.

Fra før av har for eksempel Windows vist “tips” om at du kan bytte til Microsoft Edge for å få opp til 36 prosent bedre batteritid når du surfer.

Annonse


“Tryggeste nettlseren”
Fra og med november vil Windows 10 også informere deg om at Edge er tryggere enn både Firefox og Chrome, og det er nå for første gang oppdaget ute i verden av reddit-brukeren illCodeYouABrain

Faktisk mener Microsoft at Edge blokkerer 21 prosent flere sosialt manipulerte ondsinnede programmer – i et oppsprettsvindu over Edge-programmet på oppgavelinjen.

Tipsene kommer når du starter opp Firefox eller Chrome, men de kommer ikke hver gang.

Du kan slå av disse “tipsene” ved å gå til Innstillinger > System > Varslinger og handlinger og så slå av “Få tips, triks og forslag mens du bruker Windows” hvis det skulle bli for påtrengende.

Winbeta
Venturebeat

Annonse