Microsoft sparer ikke på superlativene når de snakker om Project Scorpio.
Microsoft sparer ikke på superlativene når de snakker om Project Scorpio.

Annonse


– Xbox Scorpio kan levere ekte 4K

Forrige uke ble PlayStation 4 Pro lanserttesten vår er på vei – en konsoll som ifølge Microsoft ikke er i stand til å vise ekte 4K.

Lover ekte 4K
Selskapet har tidligere hintet til hvor kraftig Scorpio kommer til å bli og Xbox-ansatte Aaron Greenberg benyttet anledningen under Xbox FanFest i Mexico City til å skryte av konsollen.

– Dette kommer til å bli den kraftigste konsollen du noen gang har sett. Den vil vise virkelig ekte 4K, virkelig fantastiske visuelle spill som aldri har vært sett før på konsoll, understreket han og la til:

– Personer som har brukt tusenvis av dollar på en premium PC har denne opplevelsen. Hvordan skal vi klare å ta med dette til en konsoll i stuen din? Det er en stor del av hva Project Scorpio handler om.

Annonse


Spennende spilltider
Så langt er det ikke stort som er avslørt rundt Xbox Scorpio. Tidligere denne måneden publiserte Windows Central en omfattende artikkel som forklarte litt av teknologien og tanken bak konsollen.

Blant annet hadde ikke Microsoft planer om å vise frem Project Scorpio under årets E3-messe, men de fremskyndet annonseringen etter at Sony bekreftet PlayStation 4 Pro.

«Project Helix» er noen av stikkordene bak den kommende spillkonsollen og skal forene Windows 10 med Xbox One. Scorpio vil leve side om side med Xbox One og man kan spille de samme spillene på tvers av konsollen, med ett unntak.

 

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse