Dice tror at den store høstoppdateringen av Battlefield 1 gjør spillet enda bedre
Dice tror at den store høstoppdateringen av Battlefield 1 gjør spillet enda bedre

Annonse


Gigant-oppdateringen til Battlefield 1 er så massiv at det kreves en PDF-fil

Mer moro, variert, stabilt og balansert – det lover Dice at høstoppdateringen til Battlefield 1 bringer.

Oppdatert, 20:26:

Vi tipper mange vil glede seg over at lagledere som ikke følger oppfordringen fra resten av laget om å sette mål, mister sersjant-tittelen, og en annen på laget får tittelen.

Mange forbedringer
Som tittelen tilsier er oppdateringen stor, og vi skal ikke gjengi alt du selv kan se igjennom i dette flotte PDF-dokumentet som går grundig til verks (jaggu har ikke EA gitt Dice masse tid og ressurser!).

Annonse


En av de mer viktige tingene er endringer for Operations-moduset som jo er nytt for Battlefield. Oppdateringen gir angriperne mer å rutte med i form av tickets – det tar også kortere tid for angriperne å ta flaggene.

Det er også gjort grensesnitt, grafikk og lyd-forbedringer.

For de hardbarka
Hardcore-servere er også på plass nå, og da spiller man uten minikartet, sikte og ei har man mulighet til å si ifra til laget sitt hvor fienden er (det kommer an på serveren hva som er aktivert).

Server-leie er også med, noe som gjør det mulig for de skikkelig ihuga krigerne å spille på en god server med venner, velge forskjellige innstillinger selv, og rotere kartene som ønsket.

Noe nytt i krigspakkene er også på plass
Du kan nå også kjøpe krigspakker, bli med i egendefinerte spill fra flerspillermenyen, og det finnes en «Squad XP Boost» i visse krigspakker.

Spiller du enda ikke, anbefaler vår flerspiller-anmelder Trond Bie det på det sterkeste at du får på deg uniformen og finpusser bajonetten.

 

Kilde:
Battlefield.com