NetOnNet satser på butikksalg etter nettbutikksuksess i Norge.
NetOnNet satser på butikksalg etter nettbutikksuksess i Norge.

Annonse


NetOnNet gjør noe «unikt» i Norge: Åpnet den første lagerbutikken

NetOnNet åpner i dag klokken 10 den den første lagerbutikken av sitt slag i Norge på kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes, og den første av flere butikker kjeden skal åpne fremover.

Friplukk
«Vi har nylig annonsert at vi samler våre varemerker under NetOnNet og i den anledning satser vi stort på ekspansjon med utvikling av NetOnNets selvbetjeningskonsept og e-handelsløsning.

Det innebærer at vi etablerer NetOnNets svært populære og mye omtalte selvbetjeningskonsept. Denne uken kommer det nye konseptet – NetOnNets lagershop – til Norge», forklarer Susanne Ehnbåge, VD Netonnet Group, i pressemeldingen.

Selskapet skryter at de har hatt suksess i Norge ved å fokusere på kundetilfredshet, lave priser og det de omtaler som «enkle konsepter».

Annonse


Tar over for SIBA
«Det norske markedet for hjemmeelektronikk har flere aktører som driver med handel i butikk, og det ser stort sett likt ut.

NetOnNets unike selvbetjeningskonsept blir et nytt tilskudd som passer perfekt for det norske markedet for hjemmeelektronikk.

I Sverige er NetOnNet en av de ledende aktørene på dette markedet og vi er overbevist om at vi vil få en solid posisjon også på det norske markedet», sier Ehnbåge.

 

Kilde:
NetOnNet pressemelding