Du kan laste ned Android 7.0 Xperia X allerede nå.
Du kan laste ned Android 7.0 Xperia X allerede nå.

Annonse


Nå gjør Sony det Android-fansen har ventet på

Sony melder i en pressemelding at de utvider Android-testprogrammet sitt til også å gjelde Xperia X-eiere i Europa.

Utvider
«I fjor sommer startet vi et utviklingsprogram vi kaller for «Sony’s Concept for Android».

Vi lot eiere av smarttelefoner i Z3-serien sette opp og ta i bruk en spesiell programvare for å utforske nye ideer i våre utviklingsprosesser og forme våre fremtidige brukeropplevelser.

Dette har optimalisert vårt arbeid med nye måter å involvere tilbakemeldinger fra brukerne, men det har også gitt oss muligheten til å gi brukerne raskere og mer smidig leveranse av oppdateringer,» melder selskapet i den norske pressemeldingen.

Annonse


Utviklingen av programmet skjer faktisk i vårt naboland Sverige, mer nøyaktig i Lund – teamet der har vært en viktig drivkraft.

Få Android 7.0 tidlig
Nå tar selskapet prosessen et steg videre – konseptprogramvaren blir tilgjengelig for Xperia X-brukere i Europa. Programvaren blir kontinuerlig oppdatert og inneholder:

  • En sniktitt på kommende funksjoner og konsept
  • Android 7.0 Nougat med dens nye funksjoner
  • Tilgang til Sonys «inTouch»- community som gir brukerne mulighet for direktedialog med utviklere for videreutvikling basert på tilbakemeldinger fra brukerne

Sony rearer på markedsendringene
«Vi i Sony tror at måten vi jobber med programvare på har endret seg og at det vil fortsette å gjøre det. Vi ønsker å samle inn brukernes tilbakemeldinger og agere på det ved å skape forbedringer og legge inn nye løsninger eller fjerne elementer som ikke brukes, og heller fokusere på andre ting.

Her spiller inTouch- appen en stor rolle– for her kan brukerne gi direkte tilbakemeldinger til våre utviklere og gjennom dialog være med å forme sin fremtidige brukeropplevelse.»

Enklere
«Nytt siden sist er at du nå kan få programvaren direkte til mobilen og du trenger ikke koble den til en datamaskin. Brukerdata blir dog fortsatt tapt i prosessen, så vi oppfordrer til å lage en sikkerhetskopi først.»

 

Kilde:
Sony blogg/Sony Norge pressemelding

 

Annonse


Annonse


Annonse