Nå kan du prøve Apples nye berøringsstripe.
Nå kan du prøve Apples nye berøringsstripe.

Annonse


Slik tester du «Touch Bar» uten ny Mac

Kritikken har haglet etter Apples avduking av de nye MacBook Pro-modellene. Folk har stilt spørsmål ved fjerningen av SD-kortleseren og MagSafe, Apples valg med kun USB-C-tilkoblinger, prisene og at man faktisk ikke kan koble iPhone 7-øreproppene til maskinene.

Touch Bar
En annen ting er den nye berøringsstripen, kalt «Touch Bar», som ikke alle ser helt nytten av. Selv om få faktisk har prøvd den.

Nå kan hvem som helst med en MacBook og en iPad selv teste hvordan Touch Bar fungerer med applikasjonen «Touch Bar Demo». På MacBook kan man selvsagt ikke navigere med fingeren, men man kan se hvordan Touch Bar vises basert på ulike applikasjoner.

Test det selv
Har du en iPad og kobler den til en MacBook, får du kanskje et bedre inntrykk av hvordan Touch Bar fungerer. Her dukker berøringsstripen opp nederst på iPad-skjermen og man kan navigere på MacBooken ved å trykke der. Se en demonstrasjon i videoen nederst i saken.

Annonse


Selv om dette ikke er en fullverdig Touch Bar-opplevelse, gir det likevel en liten pekepinn på hva man kan få ut av Apples nye stripe.

Nedlastningslenke og instruksjoner finner du her.

 

Kilde:
9to5Mac