Galaxy S8 kan bli Samsungs første med Vivs AI-teknologi.
Galaxy S8 kan bli Samsungs første med Vivs AI-teknologi.

Annonse


Samsung Galaxy S8 kommer med ny AI-teknologi

Etter at Note 7-lanseringen ble alt annet enn en suksess, er fokuset flyttet mot Galaxy S8 som forventes rundt februar/mars i 2017.

Galaxy S8 med ny AI-teknologi
Så langt har det versert flere rykter på maskinvarefronten – blant annet om en rammeløs OLED-skjerm – men i helgen kom det også litt programvarenytt. I oktober kjøpte Samsung opp selskapet Viv. Dette er gjengen som stod bak Apples Siri og de jobber nå med noe nytt innen kunstig intelligens.

I går annonserte Samsung at de planlegger å lansere en ny AI sammen med Galaxy S8. Planen deres er å implementere Vivs teknologi direkte inn i kommende Galaxy-modeller, men også husholdningsprodukter og kroppsnær teknologi.

Må gjenreise tillitten
Reuters skriver at Samsung ikke ønsket å kommentere hva slags tjenester som blir tilbudt med den nye AI-assistenten, men fortalte at den vil gjøre det mulig for kundene å bruke tjenester fra en tredjepart sømløst.

Annonse


Det sørkoreanske selskapet håper å slå kraftig tilbake etter at Note 7-problemene har kostet dem milliarder av kroner og tillitten til kundene står på spill.

 

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse