Kjøper du COD: Infinite Warfare i Windows Store, kan du bare spille mot andre Windows Store-kunder.
Kjøper du COD: Infinite Warfare i Windows Store, kan du bare spille mot andre Windows Store-kunder.

Annonse


Call of Duty: Infinite Warfare låses til Windows Store

Hvis du tar tilbudet på Windows Store og kjøper deg en billig kopi av Call of Duty: Infinite Warfare gjennom dem, burde du vite at spillet er låst til butikken.

Sperret av
Det vil si at du ikke kan spille mot spillere som har kjøpt Infinite Warfare via for eksempel Steam, og vice versa – Steam-kunder kan ikke spille mot Windows Store-kunder.

Per nå er Call of Duty: Infinite Warfare 100 kroner billigere på Windows Store enn på Steam, men det kommer altså med et nokså stort aber.

Ifølge Activisions Faq, spørres det om man kan spille Call of Duty: Infinite Warfare eller Call of Duty: Modern Warfare Remastered for Windows Store med venner som spiller på en annen platform, og svaret er: “Nei, du kan bare spille disse titlene med andre brukere av Windows 10 og Windows Store.”

Annonse


Ikke Xbox Play Anywhere
Dermed blir det heller ikke mulig å spille mot spillere på Xbox, og siden spillet ikke er et Xbox Play Anywhere-spill, får du det ikke automatisk på begge plattformene når du kjøper den ene.

Så hvem sin idé var dette? Det var visstnok Activision. I en kommentar til Windows Central sier Microsoft at “Vi støtter krysspilling mellom enheter og platformer for partnere som ønsker å bruke det.”

Siden de fleste brukerne antakelig vil kjøpe spillet via Steam, og ikke Windows Store, anbefaler vi at du kjøper spillet der – selv om det er hundrelappen dyrere – hvis du ønsker å bruke flerspillerdelen.

Kilder
Eurogamer
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse