YouTube Red har ikke slått helt an blant YouTube-brukerne.
YouTube Red har ikke slått helt an blant YouTube-brukerne.

Annonse


Så få Red-brukere har YouTube kapret

Ifølge The Verge sliter YouTube med å gjøre Red-tjenesten attraktiv for brukerne.

1,5 millioner abonnenter
Til tross for at strømmesiden har over én milliard månedlige brukere, har kun 1,5 millioner brukere registrert seg som Red-abonnenter i løpet av det første året. I tillegg er det rundt én million som bruker en gratis prøveversjon av Red. Det melder kilder The Verge har vært i kontakt med.

Dog må det tas med at Red ikke er tilgjengelig i alle områdene til YouTube slik at markedet er mindre enn én milliard. Så langt er tjenesten lansert i Australia, Mexico, New Zealand og USA.

Les også: Derfor er navnet YouTube Red.

Annonse


Er fornøyde
The Verge omtaler abonnentsantallet som «ikke fantastisk» tatt i betraktning av at Youtube er verdens største side for video- og musikkstrømming.

«Vi er fornøyde med fremdriften bak YouTube Red og vi ser en god vekst med kunder hver eneste måned. Selv om vi ikke offentliggjør eller kommenterer på spekulative antall, ser vi et stort engasjement for tjenesten i de fire landene vi har lansert i. Det gjør at vi kan investere mer i originale serier og filmer i 2017 og øke markedsføringen av YouTube Music», sier YouTube i en uttalelse til The Verge.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse