Kommer det tre nye modeller neste år? To som er like årets 7-modeller, og en helt ny uten hjemknapp og mindre ramme?
Kommer det tre nye modeller neste år? To som er like årets 7-modeller, og en helt ny uten hjemknapp og mindre ramme?

Annonse


iPhone kan få trådløs lading fem år etter konkurrentene

Det er ikke mer enn en drøy måned siden iPhone 7 ble lansert, men allerede rettes fokuset mot neste års iPhone 8.

Endelig trådløs lading?
I 2012 ble Nokia Lumia 920 med trådløs lading lansert, i 2017 kan den første iPhonen få samme teknologi. Det har i lang tid blitt spekulert at Apple kommer med trådløs lading og neste år kan det altså skje.

Denne gangen kommer nyheten fra Nikkei som hevder at Foxconn for øyeblikket produserer trådløse lademoduler som skal sitte i 2017-iPhone.

Nikkei skriver at modulene blir integrert i iPhone, men det er usikkert om samtlige av neste års modeller vil ha støtte for dette, eller om trådløs lading blir begrenset til Plus-utgaven. Om trådløs lading i det hele tatt skal inkluderes i kommende iPhone avhenges av at Foxconn klarer å overbevise Apple om at det er verdt det.

Annonse


Les også: IPhone 8-rykte-bonanza: Det kommer to helt ny modeller og en 5-tommer.

Rimeligere Apple Music
Samtidig rapporterer Digital Music News at Apple vurderer å senke prisen på Apple Music på hele 20 prosent. Dette for å konkurrere ytterligere mot konkurrenten Spotify som fortsatt er den ubestridte kongen av musikkstrømming.

Prisen for én måned Apple Music er nå 9,99 dollar eller 99 kroner. En eventuell prisjustering kan senke månedsbeløpet til 7,99 dollar eller 79 kroner. 99 kroner er også prisen for strømmetjenester som Spotify, Google Play Music og Groove.

Justeringen skal også gjelde familie- og studentabonnementene som koster henholdsvis 14,99 dollar (149 kroner) og 4,99 dollar. Sistnevnte er ikke tilgjengelig i Norge. Familieabonnementet vil i så fall kuttes til 12,99 dollar eller 129 kroner.

Bytter du til Apple Music hvis strømmetjenesten blir rimeligere enn konkurrentene?

 

Kilde:
9to5Mac 1, 2,
Digital Music News,
Nikkei

Annonse


Annonse


Annonse