Det likner kanskje, men det er ikke en Samsung Galaxy S7.
Det likner kanskje, men det er ikke en Samsung Galaxy S7.

Annonse


Her er mobilprodusenten som kopierer alle

Elephone har de seneste årene produsert produkter i et høyt tempo og innenfor flere produktkategorier.

Elephone S7
I hovedsak har de utviklet smarttelefoner med deres eget, unike design, men med selskapets to nyeste har de tydelig hentet inspirasjon fra andre produsenter.

Elephone S7 er en ny mobil som så å si kan regnes som en blåkopi av Samsung-flaggskipet Galaxy S7. Enhetene er mildt sagt svært like.

https://youtube.com/watch?v=LLQsjDuTYic

Annonse


Elephone S9
Den andre mobilen, kalt Elephone S9, har heller ikke et helt unikt design. Her er likhetene slående med R9 fra det kinesiske selskapet OPPO.

På fremsiden av begge mobilene ser man likheter i hvordan høyttaleren, omgivelsessensorer og kameraet er plassert og et øyeblikk ser det egentlig ut at det er samme telefon. Baksiden er likeså der de store forskjellene er logoene og plasseringen av blitsen.

Starter på drøyt 1000 kroner
Interessant nok er Elephone S7 og S9 den samme smarttelefonen på innsiden og har eksakt like spesifikasjoner sett bort ifra mini-utgaven av S7. Det eneste som skiller de to utgavene er designet.

Prisen for de to nye mobilene er også mye lavere enn enhetene de er kopiert. For den rimeligste modellen med 2 GB og 16 GB lagring må man ut med 139,99 dollar, det tilsvarer drøyt 1150 kroner med dagens kurs.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse