Apple gjorde i løpet av natten amerikansk tid Apple Stores klare for kø. Det kan bare bety en ting, vel?
Apple gjorde i løpet av natten amerikansk tid Apple Stores klare for kø. Det kan bare bety en ting, vel?

Annonse


Apples nye MacBook Pro kan kanskje handles allerede i dag

Om to og en halv time skal Apple endelig vise frem sin nye MacBook Pro for andre gang.

Vi følger Apples Mac-pressekonferanse direkte fra klokken 19:00.

PS: ITavisen TV er tilbake i morgen klokken 18:00. Vi dekker Surface Studio, MacBooks og har en aldri så liten konkurranse med et Nvidia GeForce GTX 1060-kort.

Apples pressekonferanser er ikke det de en gang var
Noen har nok fått et skikkelig rapp på fingrene etter den lekkasjen, for bildet tok mye av lufta ut av pressekonferansen om selskapet da ikke har noe annet veldig spennende å avsløre.

Annonse


Vi ser for oss en noe slankere og lettere MacBook Pro med selvsagt bedre ytelse og denne OLED-stripen med Touch ID innbakt for blant annet mulighet for handling på nett (Apple Pay er støttet i vanlige nettsider også nå, og kanskje er det duket for Pay-lansering i Norge).

Det har ikke lekket noe vedrørende skjebnen til MacBook Air-serien, så det er kanskje enda mer spennende.

Kan være i hendene til kundene allerede i dag
Noe overraskende er det kanskje at Apple ser ut til å ha produsert nok maskiner til å legge opp for salgssstart allerede i dag – de klargjør nemlig Apple Stores i USA for noe. Ikke minst er også Apples norske nettbutikk utilgjenglig.

Når det er sagt er oppgraderingene av Mac-ene på overtid, så dette kan være en liten ekstra takk til kundene om man vil kunne handle dem allerede i dag.

Om så er tilfellet skal vi prøve å få tatt en titt på både nye MacBook Pro i dag og Microsoft Surface Studio som vi allerede har lovt vi kommer med en sniktitt på.

 

Kilde:
9to5mac