Note 7 ble ikke mer enn en drøy måned gammel.
Note 7 ble ikke mer enn en drøy måned gammel.

Annonse


Hevder Samsung avviste tidlige Note 7-rapporter

Samsung Galaxy Note 7 er offisielt historie etter en halvannen måned med problemer.

Avviste de første rapportene
I kjølvannet av har det dukket opp nye påstander om Samsung håndtering av Note-feilene. Wall Street Journal skriver Samsung ikke har klart å finne ut av de eksakte problemene med batteriet.

De første rapportene om at Note 7 hadde tatt fyr dukket opp i starten av september og Samsung startet undersøkelser for å finne ut av hvor feilene stammet fra. Wall Street Journal hevder at Samsung opprinnelig avviste de første rapportene om at Note tok fyr, men at de startet en tilbakekallingskampanje så fort det ble tydelig at dette var mer omfattende.

Skal etterforske
Blant annet skal selskapets sjefer ha sett både røntgen- og CT-skann-bilder som viste at Note 7-modellene med batterier fra Samsung SDI hadde bulket – noe batteriene fra andre produsenter ikke hadde. Toppsjefene skal, ifølge rapportene, bestemt at SDI-batteriene var problemet i stedet for å vente på en fyldigere rapport.

Annonse


Nå skal U.S. Consumer Product Safety Commission i USA etterforske om Samsung meldte fra til byrået tidlig nok om potensielle farer ved Note 7.

 

Kilde:
Wall Street Journal

Annonse


Annonse


Annonse