Jeg er mer enn stolt, og ikke minst litt rørt, av å få lov til å drive en nettavis med en så lang og stolt historie.
Jeg er mer enn stolt, og ikke minst litt rørt, av å få lov til å drive en nettavis med en så lang og stolt historie.

Annonse


Jeg er stolt av ITavisens lange historie og hever glasset for de neste 20

ITavisen har vært altoppslukende i livet mitt i 10 år.

Gratulerer så mye ITavisen!
Det er med en litt melankolsk, men veldig stolt følelse, jeg sitter her i San Francisco en fredag kveld og kan melde at ITavisen er 20 år i dag.

Det føles stort, og det føles godt å rygge litt unna og føle på hvor uvirkelig det er, og hvordan alle folkene som har hatt noe med avisen å gjøre har klart å holde den gående så lenge med så ufattelig mange utfordringer, moro, glede og tårer.

10, 15, 20
At jeg skulle få lov å skrive artikkelen om at avisen er 20 år hadde jeg selvsagt aldri trodd – de 10 første årene skrev Tore Neset under på i denne artikkelen, og deretter 5 år senere i denne.

Annonse


Som sagt skal jeg ikke skrive en lang tekst, siden jeg har merket opp kartet fremover i en rekke andre artikler tidligere i år, men jeg må få lov til, med en bitteliten klump i halsen få lov å takke alle som har formet ITavisen og klart å holde avisen mer enn levende, jeg vil påstå sprudlende, i alle disse årene.

Tusen takk.

Jeg hever glasset for Tore Neset, Martin Sivertsen og Thomas Marynowski og alle dere andre som har jobbet i avisen.

Slik så ITavisen ut i 2004.
Slik så ITavisen ut i 2004. Siden den gang har avisen vært igjennom så mye at det kan skrives flere bind. (Ill.: Webarchive)