Vi har i lang tid trodd på en lansering av ny Mac-maskinvare på tampen av måneden. Nå bekreftes dette av den aller sikreste kilden til Apple-«rykter»: Recode.
Vi har i lang tid trodd på en lansering av ny Mac-maskinvare på tampen av måneden. Nå bekreftes dette av den aller sikretste kilden til Apple-"rykter": Recode.

Annonse


Ikke kjøp ny Mac nå – Apple skal vise frem nye modeller 27. oktober

Skal vi tro Recode, og det gjør vi når det gjelder Apple-rykter (og fordi det backes opp av gårsdagens ferske rykte) fordi siden drives av tidligere Steve Jobs sin nære kompis Walt Mossberg, så datoen vi tidligere har hørt er mer eller mindre spikret.

27. oktober følger vi Apples Mac-pressekonferanse
Det betyr at Apple skal vise frem nye MacBook Pro-modeller 27. oktober, og trolig samtidig annonsere at de tar drepen på MacBook Air 11-tommer-modellen fordi den er for lik i størrelse som MacBook 12″ (kutter de prisen på disse nå som det rimeligere Air 11″-alternativet faller bort?) som har Retina-panel.

13-tommer Air vil dog består ifølge de nyeste ryktene, men vi vil tro denne oppgraderes med Retina-panel også.

Noe annet hadde vært merkverdig, eller beholdes den som et rimeligere alternativ for bedrifter, skoler og organisjoner som gjør bulk-kjøp? Vi vet ikke enda.

Annonse
OLED-berøringsstripe rett under skjermen
Recode vil ikke avsløre flere detaljer enn selve datoen, men samtlige Mac-produkter trenger seriøst en overhaling nå, bortsett fra nevnte 12-tommer MacBook som ble oppgradert tidligere i år med kjappere innmat.

Vi forventer ikke så mye annet enn ny innmat i andre modeller enn MacBook Pro. Hva angår sistnenvte forventer vi et helt ny type OLED-berørings-panel på toppen av tastaturet og ingen tradisjonelle USB-porter!

 

Kilde:
Recode

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse