Hp Workspace gjør Continuum litt bedre.
Hp Workspace gjør Continuum litt bedre.

Annonse


Snart kan du kjøre ekte Windows 10-programmer med mobilen

Continuum var en av nyhetene med Windows 10 Mobile da det ble lansert i fjor vinter, og er kanskje den mest spennende funksjonen til mobiloperativsystemet.

HP Workspace
Rundt disse tider lanseres supermobilen HP Elite x3 og her frir PC-produsenten direkte til bedriftskundene med en egen Continuum-funksjon.

HP Workspace gjør det mulig å kjøre standard Windows 10-programmer i Continuum-modus. Riktignok er det snakk om virtualisering av x86-programvaren.

Engadget har testet HP Workspace og selv om opplevelsen stort sett er god, er det flere ting som ikke fungerer optimalt. Ytelsen var blant annet ikke helt på topp.

Annonse
Les også: Microsoft har store planer for Continuum.

Fremtidens PC?
Tjenesten fra HP blir tilgjengelig som en abonnementsløsning og koster fra 49 dollar per bruker per måned. Det inkluderer 4 GB minne, ti forskjellige applikasjoner og 40 timers bruk.

For 79 dollar i måneden får brukeren tilgang til 8 GB minne, ubegrenset antall applikasjoner og 80 timers bruk.

https://youtube.com/watch?v=bAjQpM8PpVA

Per nå må Continuum sies å være litt begrenset, men vi ser absolutt at det har potensial. Under Ignite-konferansen i slutten av september avslørte Microsoft noen av de kommende funksjonene som blant annet inkluderer individuell justering av vinduer.

Er smartmobilen din fremtidige PC?

 

Kilder:
WinBeta,
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse