Dette er en meget spesiell PC.
Dette er en meget spesiell PC.

Annonse


Denne Windows 10-PC-en får du plass til i bukselommen

Windows 10 har åpnet for PC-er i mange nye utforminger. Det er denne PC-en et eksempel på.

Mini-PC med innebygget berøringsskjerm
Ockel Sirius A er en mini-PC fra selskapet med samme navn som kan få plass i hånden og bukselommen din. I selskapets Indiegogo-video omtales Ockel Sirius A som den «mest fleksible mini-PC-en med Windows 10 som noensinne er blitt laget».

PC-en, med sin spesielle form, har en innebygget berøringsskjerm på 6 tommer med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Interessant nok er det Windows 10 som er på plass, ikke Mobile, noe som betyr at den kan kjøre så å si samtlige Windows-programmer.

Indiegogo-suksess
Ockel forteller at de samarbeider med Microsoft om å implementere eksklusive funksjoner for Sirius A. Blant annet en «switch mode» som automatisk gjør om PC-en til en inndataenhet når man kobler den til en ekstern skjerm. Da kan PC-en brukes som et tastatur eller en mus.

Annonse
Så langt har Ockel Sirius A vært en megasuksess på folkefinansieringsstedet Indiegogo og det tok under ett døgn før kampanjen var finansiert. Så langt har Ockel samlet inn over 250 000 dollar, drøyt to millioner kroner, fra 475 støttespillere.

Spesifikasjoner:

 • Operativsystem: Windows 10 Home 64-bit.
 • Prosessor: Intel Atom x7-8750 firekjerners.
 • Minne: 4 GB LPDDR3-1600.
 • Skjerm: 6 tommer full HD, støtte for 4K-ut.
 • Grafikkort: Intel HD.
 • Lagring: 64 GB eMMC, microSD-kort inntil 2 TB.
 • Tilkoblinger: 2 stk. USB 3.0, 1 stk. USB-C, HDMI, DisplayPort, ethernet, 3,5 mm lydutgang.
 • Trådløse tilkoblinger: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2.
 • Batteri: 3000 mAh. 4 timer videoavspilling.
 • Sensor: Akselerometer, gyroskop, magnetometer.
 • Integrert: Frontkamera, høyttalere og mikrofon.
 • Størrelse: 85 mm x 150 mm x 20 mm.

 

Kilder:
Neowin,
Indiegogo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse