De som måtte bytte ut Note 7 med Galaxy S7 får et plaster på såret i form av programvare.
De som måtte bytte ut Note 7 med Galaxy S7 får et plaster på såret i form av programvare.

Annonse


Galaxy S7-eiere får Note 7-programvare

Samsung Galaxy Note 7 har gått ned i flammer, men nå kommer det en oppdatering til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge som i hvert fall gir programvaren nytt liv.

Always on Display
Det er Always On Display-funksjonen som blir oppdatert på Galaxy S7, som lar skjermen være på hele tiden mens den viser diverse nyttig informasjon – som hva forskjellige verdensur, kalenderinformasjon og informasjon om hvilken musikk som spiller, for å nevne noen av funksjonene.

Always On Display-funksjonene var tidligere ekslusivt for Note 7, men nå har Samsung tydeligvis bestemt seg for å slippe funksjonen til andre telefoner.

Fungerer ikke perfekt enda
Men det er ikke alle appene som fungerer på Always On Display; i følge XDA Developer-forumet virker ikke notat-funksjonen, og heller ikke epost-notifikasjonen er som den skal.

Annonse
Always On Display trekker noe sånt som 1 prosent fra batteriet for hver time den er på. Samsung selv sier at dette kan variere med forskjellig bruk.

Kommer det mer?
Hvis du har en Samsung S7 elleer S7 Edge, kan du hente oppdateringen fra XDAdeveloper-forumet hvis du ikke har fått oppdateringen via offisielle kanaler enda.

Det er uklart om det kommer flere oppdateringer med mer programvare fra Note 7 ettersom mange av funksjonene krever en penn, men dette skulle være et lite plaster på såret for de som måtte bytte Note 7-telefonen sin.

Kilder: Engadget, XDAdeveloper-forumet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse