Det kan komme mer Model 3 nytt denne måneden.
Det kan komme mer Model 3 nytt denne måneden.

Annonse


Tesla skal kanskje vise mer av Model 3 denne måneden

Denne måneden kan bli en aldri så liten annonseringsbonansa for teknologientusiaster.

To produktavsløringer
Tesla-sjef Elon Musk melder på Twitter at selskapet planlegger to produktavsløringer i oktober. Én allerede neste uke, 17. oktober, og én mot slutten av måneden, 28. oktober.

Under det sistnevnte har selskapet allerede bekreftet at de skal vise frem solcelletak med innebygde batterier. Dette er en del av oppkjøpet av SolarCity og blir også nevnt i Musks «Master Plan, Part Deux».

Hva Tesla planlegger den 17. oktober er ennå ikke kjent, men det spekuleres i at det er snakk om mer Model 3, som Musk lovet tidligere i år, skriver The Verge.

Spennende måned
Forrige uke sparket Google i gang oktober med en større lansering der de viste frem Pixel-mobilene, DayDream VR-hodesettet og en ny Chromecast med 4K-støtte.

Før helgen annonserte Microsoft at 27. oktober er datoen der de vil snakke mer om Windows 10 under et arrangement i New York. Det er naturlig å tro at nye Surface-produkter blir vist frem.

Det ser også ut til at Apple har mer å vise frem og at den aktuelle datoen er 28. oktober. Ifølge rapportene er det nye MacBook Pro som står øverst på planen.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse