Hopp til navigasjon Hopp til innhold
En 9-akse mølle-sving dreiebenk. (Ill.: Facebook)

Bli med på innsiden av Facebooks nye maskinvare-lab

Facebook er et maskinvareselskap nå, og må derfor ruste opp deretter.

Helt nytt
Derfor inviterte de utvalgt presse til å bli med inn i deres nye maskinvare-lab på hovedcampuset i Menlo Park (som består av minst 18 innganger), rett utenfor San Francisco.

Facebooks Spencer Burns og Mikal Greaves viste pressen rundt. Greaves er strøm- og mekanisk sjef hos Facebook, mens Burns har en rekke roller: data-forsker, analytiker og ingenør.

«De første rommene ble bygget for racks, servere og lagringssystemer, men nå som nye maskinvare-team som Connectivity Lab og Oculus startet opp, måtte vi bygge nye rom for teamene så de kan designe, prototype og teste,» forklarer de to

De legger stolt til at de nå har maskinvare-kontorer fra Seattle til Storbritannia, men spesialkontorene for Oculus, Connectivity Lab og infrastruktur-teamene altså holder til i Menlo Park.

Større fokus på maskinvare
Den 2000 kvadratmeter store labben har flunkende nytt utstyr for produksjon av prototyper og testing, noe som gjør det mulig for Facebook å gjøre mesteparten av jobben selv, og som betyr at teamene lærer mer av hverandre enn om deler av produksjonen var outsourcet.

De kan nå prototype maskinvare innenfor følgende segmenter:

  • Infrastruktur: For eksempel deler forbundet med vårt åpne rack, top-of-rack-bryteren Wedge, den modulære switch 6-pack-lagringsløsningen Open Vault, modulære sleder og hyller for Big Sur og maskinvare-design som bidro til TIP (Telecom Infra Project), maskinkjøleribber, sensorer og monteringsløsning for OpenCellular.

 

Kilde:
Facebook

Stikkord: facebook