Telia-kundene virker å være begeistret for iPhone 7.
Telia-kundene virker å være begeistret for iPhone 7.

Annonse


iPhone 7 går rett inn på topp ti-listen til Telia

16. september ble iPhone 7 og 7 Plus tilgjengelig i Norge.

Nordmenn er glade i Apple
Så langt har vi sett rapporter om at iPhone 7 gjør det svært godt, men også at de nye modellene ikke selger like bra som forgjengerne.

Måneden avsluttes ikke før om snaut elleve timer, men allerede nå har Telia publisert listenover de mest solgte smarttelefonene for september.

– Ikke uventet gikk Apples nye modell iPhone 7 rett inn på vår topp 10-liste over de mest solgte smarttelefonene i september, sier Karl Fredrik Lund, leder for Telia privatmarked, i en pressmelding.

Annonse


Domineres av Samsung og Apple
Minste iPhone 7 tar andreplassen, kun slått av iPhone 6s, mens 7 Plus går rett inn på åttendeplass i en liste som domineres av Samsung og Apple. LG Leon er faktisk den eneste smarttelefonen som ikke er produsert av de to nevnte mobilkongene.

Faktisk så ligger iPhone 5s fra 2013 på en syvendeplass.

Selv om iPhone 7 ble lansert nesten halvveis inn i måneden kapret den faktisk andreplassen, og viser at nordmenns kjærlighet til iPhone ikke ser ut til å ta slutt med det første. Vi satt ny rekord for gjennomførte forhåndsbestillinger på lanseringsdagen 12. september, og vår nettbutikk var den eneste som ikke hadde nedetid i løpet av hele dagen, legger Lund til.

Topplisten:

  1. Apple iPhone 6s.
  2. Apple iPhone 7.
  3. Samsung Galaxy S7 edge.
  4. Apple iPhone SE.
  5. Samsung Galaxy S7.
  6. Apple iPhone 6s Plus.
  7. Apple iPhone 5s.
  8. Apple iPhone 7 Plus.
  9. Apple iPhone 6.
  10. LG Leon.

 

Kilde:
Pressemelding