iPhone 8 kan bli utstyrt med glassbakside som gir samme effekt som dagens Jet Black, men som riper mindre.
iPhone 8 kan bli utstyrt med glassbakside som gir samme effekt som dagens Jet Black, men som riper mindre.

Annonse


Vi vet kanskje noe om iPhone 8 allerede

Vi er ikke en gang ferdig med vår iPhone 7 og 7 Plus-test før KGI Securities analytiker Ming-Chi Kuo hevder å vite ting om iPhone 8.

Riper for lett, hva kan gjøres?
Jet Black kan ripe lett. Så forsiktig bør man være at Apple advarer mot å bruke den uten deksel. Dette er et problem for modellen viser seg samtidig å være svært populær.

Hva kan Apple gjøre neste år for å selge et bedre produkt til folk med ripede Jet Black-modeller? Jo, en utgave i glass som ikke riper like lett.

Neppe hjemknapp i skjermen neste år
Samtidig som det har vært ryktet i lengre tid at neste års iPhone (dropp tallet Apple, hva med bare «iPhone»?) integrerer hjemknappen i panelet og på den måten kun er en stor glassflate uten hjemknapp (noe som virker langt mindre sannsynlig fordi Apple akkurat introduserte en ny hjemknapp – trolig vil vi måtte vente til 2018 for dette), og med glass på baksiden.

Annonse


Går for Apple Watch-modellen?
Bruk av glass som materiale er det Kuo tror er planen for neste generasjon.

Men ikke bare det, men han tror at det skal lanseres en premium-modell med rustfrie stålkanter, mens matt aluminium skal binde sammen designet på de nye billigere modellene – akkurat som Apple Watch-modellene, altså.

Det hadde jo vært veldig spennende med en keramisk iPhone som Series 2 Watch (de ekstra dyre modellene), men det blir nok for dyrt og tungt.

 

Kilde:
AppleInsider

Annonse