Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Spotifys Daily Mix serverer musikken du elsker, mens august-lanseringen Release Radar prøver å finne ny musikk til deg. (Ill.: Spotify)

Dette er Spotifys nyhet

Den beste musikken i en spilleliste.

Spotify har lansert Daily Mix. Funksjonen kommer kort tid etter lanseringen av «Release Radar».

Ny funksjon
«Med Daily Mix får man høre musikken man kjenner og elsker i kontinuerlig oppdaterte spillelister. Uansett om man er i dansehumør eller har lyst til å slappe av til rolige hits, er det en Daily Mix som passer.

Listene plukker også opp sanger som man kanskje har glemt at man hørte på og gir muligheten til å finne nye favoritter gjennom anbefalinger,» melder selskapet i pressemeldingen.

Blir bedre
«Spillelistene utvikler seg også sammen med musikksmaken til hver enkelt bruker – og jo mer man lytter, jo bedre blir miksene.

Om man ikke liker den nye anbefalingen kan man trykke på «ban» for å fjerne sangen fra fremtidige spillelister. Dersom man liker sangen anbefaler Spotify å trykke på hjertet ved siden av sangen for å legge det til sin samling.»

Her finner du den
Du finner Daily Mix under «Your Library» i siste versjon av appen til Android og iOS – uansett om du betaler eller ikke.

«Nye brukere vil få tilgang til Daily Mix etter omtrent to uker med streaming. Den nye funksjonen ruller også ut til alle andre plattformer veldig snart.»

 

Kilde:
Spotify pressemelding

Stikkord: spotify