Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Spiller du på PC blir du pent nødt til å stå over den kommende Call of Duty-betaen. (Ill.: Activision)

Call of Duty: Infinite Warfare-betaen er PlayStation 4-eksklusiv i en uke

Spill: Mens PC-spillerne får ikke delta i det hele tatt.

I november lanseres Call of Duty: Infinite Warfare, men allerede neste måned kan du teste spillet.

Tidseksklusiv til PlayStation 4
Activision annonserer at betarunden starter opp i midten av oktober og som vanlig er det PlayStation 4-spillerne som får tilgang først. Dette er et ledd i (tids)eksklusivitetsavtalen mellom Sony og Activision.

Fredag 14. oktober klokken 19.00 sparkes betaen i gang på PlayStation 4 og spillerne kan kaste seg ut i hemningsløse flerspillerkamper frem til mandag 24. oktober.

PC-versjonen droppes
Xbox One-spillerne må vente én uke, 21. oktober, før de får delta og betaen avsluttes samtidig som PS4-versjonen. Det vil si at Xbox-eierne kun får en langhelg med betaspilling.

De stiller dog bedre enn PC-spillerne som ikke får testet spillet i det hele tatt. Det samme var tilfellet med Titanfall 2-betaen.

Så langt ser det ut til at man må forhåndsbestille spillet for å delta, men Activision vil avsløre flere detaljer i de kommende ukene, så det er lov å håpe at de åpner opp slusene.

Call of Duty: Infinite Warfare lanseres 4. november til Xbox One, PC og PlayStation 4 med blant annet Game of Thrones-helten i en av hovedrollene.

 

Kilde:
Polygon

Stikkord: CallOfDuty, Spill